Bouw samen aan jullie toekomst, kies voor werken in Nederland!

Jullie zijn een stelletje en willen graag geld verdienen en een mooie toekomst opbouwen? Overweeg jij om samen met je vriend of vriendin in Nederland te werken en te wonen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, en wat je kunt verwachten? In deze blog legt Gulcan Uykun, eigenaresse van Jupiter Uitzendbureau in Venlo/Nederland, in 7 punten uit waarom je voor Jupiter zou moeten kiezen als je in Nederland wilt werken.

1. Waarom Nederland?

Nederland heeft sterke economie die veel kansen biedt en doorgroeimogelijkheden. Er zijn veel goedbetaalde banen en de cultuur is toegankelijk. Er wonen verschillende nationaliteiten en de meeste mensen spreken Engels. Dat biedt volop kansen voor jou!

2. Een betrouwbaar uitzendbureau

Je wilt graag snel aan de slag, maar wel via een betrouwbaar bureau. Jupiter Uitzendbureau bestaat al 25 jaar en heeft ruime ervaring in het bemiddelen van medewerkers uit onder andere Polen en Roemenië. Wij hebben alle wettelijke certificaten, waardoor je zeker weet dat je te maken hebt met een betrouwbaar bureau. What you see, is what you get!

3. Goedbetaalde banen

Jupiter biedt banen in de logistiek en in de productie: dat zijn schone werkomgevingen, voornamelijk in de food sector. Denk aan productiewerk of werk in de logistiek; inpakken van producten, order picker of heftruckchauffer. We hebben veel verschillende banen, voor ieder wat wils! En natuurlijk krijg je voldoende uren, want wij weten: je komt hier om te werken aan je toekomst.

4. Kom je samen, dan blijf je samen!

Kom je met je vriend of vriendin, of samen met een familielid? Dan zorgen wij dat je in hetzelfde huis woont en bij dezelfde opdrachtgever werkt. Wel zo gezellig! Zo kunnen jullie samen geld verdienen. Je bent altijd bij elkaar en je werkt met andere landgenoten. Zo voel jij je op je werk en in je vrije tijd altijd op je gemak.

5. Wij houden rekening met jouw wensen

Is je huisvesting niet naar wens, of past het werk niet bij jou? Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen dat het in orde komt. Onze eerste zorg is dat jij gelukkig bent in je werk en in je woonomgeving. Wil je bijvoorbeeld een dag vrij? Dan houden wij daar rekening mee én wanneer je vrij bent betaal je geen vaste lasten zoals huur, water of licht. Wel zo eerlijk.

6. Je spreekt geen Nederlands of geen Engels?

Taal is geen probleem. In Nederland praten de meeste mensen Engels en op de werkvloer zijn er teamleiders die Pools/ Roemeens spreken. Je kunt dus gewoon in je eigen taal communiceren, wel zo fijn!

7. Wij zorgen voor alles, maar dan ook écht alles

In je eigen land, in Polen of Roemenië, ontvang je van onze recruiters alle informatie die je nodig hebt. Kom je in Nederland aan, dan word je vanaf de eerste dag door ons opgevangen en begeleid. Van je huisvesting tot het vervoer naar je werk, van je zorgverzekering tot waar je boodschappen kunt doen. Wij zijn er voor je, zodat jij je snel thuis zult voelen.

Kies je voor Nederland, kies dan voor Jupiter

Nederland biedt de ideale basis voor jullie toekomst; een land met een goede economie en leuk om te wonen, met voldoende goedbetaalde banen. Jupiter is een betrouwbaar uitzendbureau waar al veel Poolse en Roemeense koppeltjes werken. Kies voor Nederland en bouw samen met je partner aan jullie toekomst!

Wil jij via Jupiter werken in Nederland? Of heb je nog vragen?
Neem contact met ons op!