Onze diensten

Voor zowel onze klanten als voor onze arbeidskrachten verzorgen we alles tot in de puntjes. Jupiter heeft geen standaard formule voor het plaatsen van tijdelijke arbeidskrachten. Veel liever kijken we naar de specifieke wensen van uw bedrijf en bepalen we aan de hand daarvan de juiste werknemers en de juiste weg.

Werving & Selectie

Jupiter beschikt over eigen wervingskantoren, dus wij werven en selecteren zelf! Vanaf januari 2021 gaan wij bij de Werving & Selectie het online assessment introduceren om te kandidaat nóg beter te leren kennen.

Inhouse services

Bij onze grote opdrachtgevers hebben wij intercedent(en) op locatie. Zij regelen alles van A tot Z.

Performance meting

Wij meten onze performance op basis van verschillende KPI’s. Een meting op maat? Geen probleem! Wij stellen een performance meting op naar uw wensen.

Opleidingen personeel

Wanneer ons personeel ambieert om hogerop te komen, kunnen wij hen daarin begeleiden. Indien nodig bieden wij een taalcursus die helpt om te kunnen deelnemen aan populaire opleidingen, zoals EPT, Reachtruck of BHV.

Huisvestiging en vervoer

Jupiter draagt zorg voor de huisvesting, juiste benodigdheden en meubels voor de uitzendkrachten. Daarbij wordt vervoer naar het werk (en terug) ook geregeld. We vinden het belangrijk dat alle uitzendkrachten zich thuis voelen en daarin gefaciliteerd worden.

Contact

Nieuwsgierig? Laat het ons weten! Neem contact met ons op en we kijken samen met u naar een passend voorstel.

[wpforms id=”285″ title=”false” description=”false”]