Je gaat in Nederland werken: de jobcoach is er voor jou!


Je hebt de beslissing genomen: jullie gaan als koppel in Nederland werken. Dan heb je natuurlijk heel veel vragen: Hoe krijg ik een bankrekening in Nederland? Waar is de supermarkt? Maar ook, waar kan ik terecht met persoonlijke problemen of als ik niet tevreden ben over bijvoorbeeld de huisvesting? Daarom hebben wij speciaal voor jou een jobcoach! Onze jobcoach, Aleksandra Zedlewski, is jouw aanspreekpunt en vertrouwenspersoon bij vragen of problemen. Zij luistert en helpt, zodat jullie je gauw thuis voelen in Nederland.

Van salarisstrook tot supermarkt: de jobcoach van Jupiter helpt

Vanaf jullie aankomst in Nederland is de jobcoach er voor jou. Je kunt met al je vragen bij haar terecht. We hebben veel ervaring met Poolse en Roemeense medewerkers dus we weten precies wat jullie nodig hebben en waarmee we kunnen helpen. We hebben contact met de juiste officiële instanties, maar helpen jullie ook graag bij persoonlijke zaken of geven tips voor jullie vrije tijd. Heb je vragen? De jobcoach van Jupiter helpt!

Jouw vertrouwenspersoon

Naast het aanspreekpunt voor al jouw praktische vragen, is de jobcoach ook jouw vertrouwenspersoon. Zij luistert naar jouw persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld wat je wil qua huisvesting. Wil je samenwonen of ben je niet tevreden? De jobcoach luistert en zorgt voor jou. Ook kun je bij haar terecht voor persoonlijke problemen. Wel zo fijn als er iemand is die je begrijpt en zorgt voor jou.

Waar is de jobcoach?

Je zult niet lang hoeven zoeken, want de jobcoach is altijd dichtbij. Ze verwelkomt jullie bij aankomst in Nederland en informeert regelmatig of alles goed gaat. Ook komt ze langs op jullie werk om te vragen hoe het met jullie gaat. Ze maakt een praatje en zorgt ervoor dat je altijd bij haar terecht kunt. Jullie persoonlijke begeleiding vinden we heel belangrijk, daar besteden we veel zorg aan.

De Flex app

Naast de jobcoach is er ook de Flex app. Die kun je downloaden op je mobiel en daar staat heel veel in. Denk aan je werkrooster, maar ook je salarisstrook of de contactgegevens van de jobcoach of je teamleider. Handig he? Zo heb je altijd een goed overzicht van alle afspraken en weet je precies waar je aan toe bent.

Kies je voor Jupiter, dan heb je een eigen jobcoach!

Jupiter is een betrouwbaar uitzendbureau waar al veel Poolse en Roemeense koppeltjes werken. Onze jobcoach vervult een belangrijke rol, want zij geeft jullie persoonlijke begeleiding zodat jullie snel je weg vinden in Nederland en je gauw thuis zullen voelen. Kies voor Nederland en bouw samen met je partner aan jullie toekomst!

Wil jij via Jupiter werken in Nederland? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op!