Liefde voor werk én vrije tijd

Bij Jupiter Uitzendbureau weten we dat het vinden van balans tussen werk en ontspanning enorm belangrijk is voor een gelukkig leven. Nu de dagen korter worden en de feestdagen in het vooruitzicht liggen, willen we je inspireren om een beetje liefde toe te voegen aan je dagelijkse routine. Want wij vinden: wie werkt, mag ook genieten!

Smaakvolle winteravonden met vrienden

Na een drukke werkdag is er niets beters dan thuiskomen bij vrienden, vooral als het buiten koud en donker is. Laat het knisperen van de open haard en de geur van een winters stoofpotje de stress van de dag wegnemen. Samen genieten van warme drankjes, wat lekkers en de gezelligheid van landgenoten versterkt niet alleen de banden, maar vult ook je hart met de warmte van het seizoen. En de volgende ochtend? Samen weer naar het werk, met gezellige herinneringen aan een knusse winteravond.

Ontdek Nederland

Jouw avontuur beperkt zich niet tot de werkplek. Nederland heeft zoveel te bieden! Stap in de trein, bus of je eigen auto en ontdek de mooiste plekken van het land. Een dagje naar het strand, kerstinkopen doen in gezellige winkelcentra of een flinke wandeling door de bossen maken – de keuze is aan jou. Werk en geniet van alles wat Nederland te bieden heeft.

Een stukje thuis, gewoon om de hoek

Mis je het eten uit je thuisland? Geen zorgen! In Nederland zijn er genoeg supermarkten met producten uit Polen, Roemenië en andere landen. Kook je favoriete gerechten en verras je vriend(in) met een heerlijk diner. Bij Jupiter vinden we dat je je thuis moet voelen, waar je ook bent.

Persoonlijke tips van onze jobcoach

Wil je weten wat er allemaal te doen is in je vrije tijd? Onze jobcoach staat voor je klaar. Of het nu gaat om de beste supermarkt, het mooiste strandje of het huren van een fiets, zij heeft de insider tips. Vraag het aan onze jobcoach en maak van elke vrije dag een onvergetelijk avontuur.

Wil jij werken en genieten in Nederland via Jupiter? Of heb je nog vragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Jupiter jouw reis naar een gebalanceerd en gelukkig leven kan verrijken!