Wie werkt, mag ook genieten!


Je bent al helemaal op je plek in Nederland: je woont samen met je vriend of vriendin, je hebt een leuke baan via Jupiter en je woont bij landgenoten waarmee je samenwerkt. Je baan heeft je eerste focus, maar na een werkdag is het tijd om te relaxen. Leuke dingen doen geeft je energie en heb je nodig om fit en gelukkig te zijn. In deze blog lees je wat je naast je werk nog meer kunt doen! Want ons motto is: wie werkt, mag ook genieten!

Samen eten met landgenoten

Na een werkdag rijd je samen naar huis en is het tijd voor gezelligheid. Even met de auto doorrijden naar de supermarkt, want het zonnetje schijnt en vanavond gaan jullie BBQ-en. Heerlijk met z’n allen eten, even bijkletsen en genieten van de buitenlucht. En morgenochtend…. weer samen naar het werk.

We gaan op pad!

Naast je werk wil je ook leuke dingen doen, en wat is er leuker dan de omgeving eens te verkennen. Het openbaar vervoer in Nederland is goed geregeld: je kunt de bus, de trein of je eigen auto pakken. Nederland kent verschillende landschappen. Kies je voor een dagje strand? Heerlijk uitwaaien en zwemmen in de zee. Of ga je liever een natuurgebied in om te wandelen? Mooie panorama’s kijken en romantisch picknicken. Het kan allemaal! Kom werken en genieten in Nederland.

Boodschappen doen in je eigen supermarkt

Je hoeft het eten uit Polen of Roemenië niet te missen, want in Nederland zijn genoeg Poolse of Roemeense supermarkten met al jouw favoriete producten. Zo kun je toch dat lekkere gerecht koken en verras jij je vriend of vriendin met een etentje uit eigen land.

Onze jobcoach geeft de beste tips

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen in je vrije tijd, maar je weet niet waar te beginnen? Onze jobcoach geeft je tips. Zij is er om je te helpen bij vragen of problemen, maar zij weet ook als de beste waar je gemakkelijk naartoe kunt. Die ene supermarkt? Dat mooie strandje? Of een fiets huren? Vraag het aan de jobcoach en jouw vrije dag kan niet meer stuk.

Wil jij werken en genieten in Nederland via Jupiter? Of heb je nog vragen? Neem contact met ons op!